Qytetari i revoltuar: EVN-ja na çmendi me faturat për 20m2 paguaj 9.000 denarë


Një qytetarë i revoltuar ka shprehur pakënaqësitë e tij sa i përket furnizuesit me energji elektrike në Maqedoni EVN-së.

Ai shkruan se për një zyrë të vogël paguaj 9.000 denarë rrymë, gjë që duket e palogjikshme.

Qytetari I.R. shkruan:

Faturë për një muaj për zyrrën me sipërfaqe 20m2. 9110 denar!!! Dhe pastaj dikush do më thotë se shteti punon për popullin? JO- ky shtet ka punuar dhe vazhdon të punoj për EVN-në nënën……..

Фактура за еден месец за моето биро со површина од 20м2. 9110 денари!!! И после некој ќе ми каже дека државата работи за народот? Не – оваа државата работела и работи за ЕВН-мајковците……..

EVN-ja njihet si kompania më e shtrenjtë në ballkan për furnizimin e rrymës!