Qytetarëve u dërgohet mesazh propaganduese në numrat personal të telefonit (FOTO)


Qytetarëve të Maqedonisë së Veriut, nëpër numrat personal të telefonëve, po u dërgohet një mesazh propagandues.
Mesazhi ka përmbajtje për mosvotimin e një partie politike, duke rekomanduar votimin e një partie tjetër.
“Koalicioni ASH-VMRO është tradhëti kombëtare. Vota për Taravarin është votë për VMRO-në. Trego dinjitet dhe voto shqip. Voto 3”, thuhet në mesazhin e dërguar nga SMSinfo.

Baby Boo