Qytetarët të dalin në zgjedhje, përgatiten masa për mbrojtje nga Kovid-19

Institucionet dhe partitë politike me bindje se qytetarët dhe anëtarët e administratës zgjedhore se do të sigurojnë mbrojtje nga përhapja e Kovid-19 për zbatimin e zgjedhjeve dhe votimin në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Qëllimi është të mbrohet shëndeti i qytetarëve, por edhe të arrihet pjesëmarrja më e madhe në zgjedhje.

Baby Boo

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ),i cili e miratoi ) Librin e rishikuar të afateve për zgjedhjet parlamentare më 15 korri, në seancën e djeshme thanë se do të bëjnë gjithçka që të sigurohet mbrojtja e qytetarëve dhe anëtarëve të organeve zgjedhore nga përhapja e koronavirusit për çka ata që sot biseduan me autoritetet shëndetësore me të cilët do të përpunojnë protokolle speciale. Ata gjithashtu u bënë thirrje qytetarëve që të kujdesen për shëndetin e tyre.