Qytetarët tallen me Berat Buzhalen e Valon Sylen

Deklaratat kontraverse të Berat Buzhales e Valon Syles, po qarkullojnë pothuajse çdo ditë në rrjetet sociale, saqë edhe qytetaret po tallen me deklaratat e tyre, duke i vendosur figurat e të lartpërmendurve edhe në slloganin “Liria ka Emër”.

Kjo vjen, pasi vetë Buzhala në emsionin e tij, ka deklaruar “se pu*shken e ka kapur, pasi secili e kemi pasë ka një pus*hke a ka një allti në shtëpinë tonë. Gjatë vitit 1998 shumica e burrave të fshatit, kemi bë roje natën me pu*shkë në krah. Kurrë nuk e di, a ka punu ajo pu*shkë, a jo. Une në ndrrim, fshati i caktojke rojet, e kam kapë pu*shken bashkëeme mixhen tem, Pjetrin, i cili sot i ka rreth 80 vjet.
Rujshim tanë natën rrugëve te fshatit, mos rastësisht po vijnë policia serbe prej Kjeves, e po na su*lmojnë natën. P*ushken e ka rrokë edhe vllau, edhe djali i axhes”…

Si Berat Buzhala, ashtu edhe Valon Syla vazhojnë të mbesin dy figurat më të disfavorizuara nga opinioni publik, kjo si pasojë e deklaratave dhe shkrimeve të tyre.

Baby Boo