Qytetarët me qese me ushqime në duar pyesin për të afërmit, Pipero i pret te gardhi rrethues

Fotot që ju sjellim tregojnë atë se çfarë ndodh sot tek spitali Infektiv. Qytetarë të grumbulluar që presin të dinë diçka më shumë për familjarët dhe mjeku i njohur dhe tashmë shumë i dashur për të gjithë pëllumb Pipero që i pret jashtë gardhit rrethues.

Baby Boo

Të shqetësuar dhe me qese ushqimesh në duar ata presin të marrin vesh diçka më shumë se çfarë ndodh brenda mureve të infektivit. Ndiqni fotot më poshtë: