Qytetarët e revoltuar; pas 3 viteve Boban Ilici do të lirohet në shtëpi!


Pas shqiptimit të dënimit sot nga gjykata e Kumanovës për Boban Iliçin, që la të vdekur kater vjecarin Almir Aliu. Në rrjetet sociale është bërë bujë e madhe.

Besimi në kthimin e drejtësisë ne Maqedoni është zbehur, komentuesit në rrjetet sociale me besimin e thyer në gjyqësinë e vendit, thonë se pas një kohe të shkurtër Boban Iliç, do të përfitojë lehtësime për veprën e tij dhe për tri vite do të kthehet në shtëpi.

Në Maqedoni pas ndërrimit të regjimit, qytetarët shpresonin për por si duket, e njëjta është me standarde të dyfishta, kur janë në pyetje Maqedonasit dhe etinetet e tjera.