Qytetar: “As në 2001-shin s’kishim kaq viktima, këta na tregojnë kush do hyje në Qeveri” (VIDEO)

Në sheshin “Skenderbeu” në Shkup, qytetarët kanë bërë homazhe për vi*ktimat e tragjedisë në Bullgari. Shumë prej tyre mezi kanë mbajtur lotët duke rrëfyer për dhimbjen që kanë ndjerë për personat që humbën jetën në aksidentin tr*agjik. Disa nga të intervistuar kanë shprehur edhe revoltën e tyre për mungesën e përgjegjësisë dhe sjelljen e politikanëve, që sipas tyre, në vend që të merren me zbardhjen e rastit, janë të preokuruar me hyrjen në Qeveri. “”As në 2001-shin s’kishim kaq vi*ktima, këta na tregojnë kush do hyje në Qeveri”, qytetari i revoltuar me sjelljen e politikanëve”, u shpreh një qytetar.

Baby Boo