QMK: Janë dj*egur 200 hektar pyje te hekurudha Shkup-Veles


Qendra për Menaxhimin e Krizave në Veles raporton se sipas informacioneve të marra nga Shërbimi i Zj*arrfikësve në Veles, zj*arri që shp*ërtheu dje përgjatë hekurudhës Shkup-Veles, më saktësisht para stacionit hekurudhor “Rajko Zhinzifov” pranë fshatit Slp, përfshinë një sipërfaqe prej rreth 200 hektarësh pyjor me gjemba të ulët, gjemba dhe shkumë.

“Një ekip nga SHS Babuna dhe popullata lokale janë në terren. Sipas informacioneve të marra nga terreni, nuk ka mundësi që zjarri të përhapet në fshatin Karabunisht dhe pritet që të vihet nën kontroll gjatë ditës”, njoftojnë QMK.