Qeverisa sot do të shqyrtojë, propozimin – vendimin për përcaktimin e prioriteteve strategjike


Në kuadër të seancës të 66-të të sotme të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, ministrat do të shqyrtojnë propozimin – vendimin për përcaktimin e prioriteteve strategjike të Qeverisë për vitin 2019.

Në rend dite do të jenë : Agjenda e zhvillimit ekonomik, rritja e punësimit produktiv dhe ngritja e standardit të jetesës, Republika e Maqedonise – NATO-ja dhe BE, lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, forcimi i sundimit të ligjit, reforma e arsimit dhe investimet në risi dhe teknologjisë së informacionit, reforma e gjyqësorit, zbatimin e plotë të Marrëveshjes të Ohrit dhe ndërtimin e një shteti civil dhe kohezionit etnik.

Baby Boo