Qeveria shpërblen me nga 10.000 denarë zjarrëfiksit

Në seancën e sotme, Qeveria vendosi të shpërblejë të gjithë zjarrfikësit e përfshirë në shuarjen e zjarrit që shpërtheu në Koçan dhe zonën përreth.
– Shpërblimi prej 10.000 denarësh është një shenjë mirënjohjeje për guximin, profesionalizmin dhe sakrificën e demonstruar në misionin për të shpëtuar jetë dhe për të ruajtur burimet natyrore të atdheut.

“Dua të shpreh edhe një herë mirënjohjen time për të gjithë profesionistët, vullnetarët, qytetarët dhe institucionet që morën pjesë në luftën e pamëshirshme kundër zjarrit dhe të them se ne duhet të qëndrojmë këtu për njëri -tjetrin sa herë që është e nevojshme” ka shkruar zëvendëskryeministri Ljupco Nikolovski në Facebook.

Baby Boo