Qeveria shpalli tre ditë zie

Qeveria, në seancën e sotme, vendosi të shpallë tre ditë zie për zj*arrin në spitalin modular në Tetovë, në të cilin humbën jetën 14 persona.
Dita e zisë fillon sot dhe do të zgjasë deri të shtunën – 11 shtator. Tre ditë zie nga sot ka shpallur edhe Këshilli i Komunës së Tetovës.

Baby Boo