Qeveria serbe i vendos masa të reja këtyre katër shteteve fqinje nuk kalohet pa test

Qeveria e Serbisë ka marrë vendim që të vendos masa të reja ndaj katër shteteve fqinje pas rritjes së numrit të infektuar me Covid 19.

Baby Boo

Qeveria ka prezantuar masa për udhëtarët nga vendet me një situatë të pafavorshme epidemike përkatësisht të Maqedonisë Veriore Bullgarisë Rumanisë dhe Kroacisë.
Qytetarët e këtyre vendeve që hyjnë në Serbi duhet të kenë një test PCR jo më të vjetër se 48 orë nga data e lëshimit.