Qeveria propozon përbërjen e re të Komisionit rregullator


Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e saj të 75-të vendosi që t’i propozojë Kuvendit përbërjen e re të Komisionit Rregullator.

Siç informojnë nga pres qendra e Qeverisë, për kryetar të ri propozohet Marko Bislimoski, ndërsa anëtar Natasha Veljanovska, Atanasko Tuneski dhe Kushtrim Ramadani.

Në seancën e sotme qeveria emëroi Aleksandër Dameskin drejtor në burgun e Prilepit.