Qeveria i ndan ndihmë prej 30 milion denarëve komunes së Haraçines

Kryetarja e komunës së Haraçinës, Milikije Halimi, ka njoftuar se Qeveria ka ndarë mejete financiare në vlerë prej 30,000,000 denarëve, për për këtë komunë.

Baby Boo

Shkrimi i Milikije Halimi:
Të nderuar banorë të komunës sonë,
Dua ta ndaj një lajm të shkëleyshëm me Ju! Qeveria е udhëhequr nga kryeminstri Zoran Zaev, në mbledhjen e saj të fundit, ka ndarë mejete financiare në vlerë prej 30,000,000 denarëve, për tejkalimin e vështirësive që kemi si komunë, në këtë periudhë të vështirë pandemie. Kjo është një ndihmë e jashtëzakonshme në këto rrethna në të cilat ndodhemi.
Falenderim të vecantë njerëzve që janë në shërbim të popullit dhe për popullin: Kryeministri Zoran Zaev, Zv/kryeministri Fatimr Bytyqi, MinistritOliver Spasovski. Ju falenderoj përzemërsisht!