“Qentë po mbyten në gjak ndërsa dikush po i gëzohet fitores”: Ndërmjet Ohrit dhe Strugës gjendet një vend i posaçëm për përleshjen e qenve


Në rrethinën e Ohrit, në dalje për në Strugë, është ndërtuar një vend për luftimin e qenve në një hapësirë ​​publike ku ata torturohen, njofton iniciativa për mbrojtjen e kafshëve “Lajka”.

“Personazhe të njohur për policinë, organizojnë përleshje dhe nuk lejojnë që një mizë të zvarritet mbi ta (për sigurinë tonë na u desh të censuronim fytyrat). Me trofe, me prezencë të njerëzve nga qytete dhe vende të tjera , me një organizim të tërë që duket qartë edhe për policinë, të cilët nuk kanë sanksionuar askënd prej vitesh. ”, thonë nga Laika”.

Nga aty ata besojnë se me këtë akt të shëmtuar thyhen shumë ligje dhe organizatorët e vënë veten mbi ligjet, duke kërcënuar ata që duan të respektojnë ligjet.

Për shkak të rrezikut të sigurisë, ata nuk guxojnë të denoncohen në polici ku disa persona janë pranë organizatorëve të përleshjeve.

Baby Boo