Qentë e rrugës kalojnë nëpër korridoret e spitalit në Kërçovë, ku janë shtrirë pacientët me koronavirus


Qentë e rrugës vrapuan me orë të tëra nëpër korridoret e Spitalit të Përgjithshëm në Kërçovë, në katin përdhes ku është departamenti i pranimit të pacientit. Në vend të personelit të ngarkuar me ruajtjen e rendit në spital, një pacient u detyrua t’i dëbojë qentë jashtë. Fotografitë tregojnë qentë duke ecur lirshëm nëpër korridoret e spitalit në Kërçovë.
“Nuk e di si u futën, i gjeta brenda. Mezi i përzura larg. “Askush nga punonjësit nuk ndërmori ndonjë veprim,” i tha pacienti A1on.

Pacientët e infektuar me koronavirus janë pranuar dhe shtruar në spital në të njëjtin spital për muaj me radhë. Të infektuarit, përfshirë rastet e rënda, po trajtohen në katin e dytë të spitalit.
“A1on” u përpoq të merrte një mendim nga Spitali i Përgjithshëm në Kërçovë se kush po i lë qentë në korridore, por askush nuk iu përgjigj thirrjes.