Qent endacak rrezikojnë jetën e nxënësve në Tetovë! (FOTO)

Kjo është situata alarmante nga qent endacak në rrugët e Tetovës.

Pamjet që po shihni janë para shkolles së muzikës në Tetovë dhe brenda shkolles fillore Goce Dellçev afer shkolles së muzikes.

Qent endacak përpos që rrezikojnë jetën e qytetarëve ato janë brenda oborreve të shkollës duke rrezikuar edhe jetën e nxënësve!

Baby Boo