Qeni që di më shumë se 1,000 fjalë (Video)

E keni menduar ndonjëherë se një qen mund të mbajë mend emra lodrash, objektesh dhe t’i tërheqë ato varësisht se si e urdhëroni?

Qeni Collie e ka kujtesën më të madhe që është testuar ndonjëherë në qenie jo njerëzore.

Collie i di 1,022 lodra të ndryshme dhe mund t’i tërheqë ato sipas emrit që kanë.

Ajo gjithashtu kupton emrat e zakonshëm, si shtëpi dhe pemë, dhe mund të nxjerrë kuptimin e fjalëve të reja në bazë të atyre që tashmë i di.

Baby Boo