Qëndresa, 22 vjeçarja që vuan nga një sëmundje e rënde ka nevojë për ndihmën tuaj!

Qendresa Mazreku, 22 vjeçarja e cila vie nga komuna e Malishevës vuan nga një sëmundje e rëndë.

Baby Shop Charli

Ajo vite më parë u detyrua ta lë shkollen si rezultat i problemeve shendetesore, shkruan Indeksonline.

Qëndresa ka nevojë për operim, dhe për këtë i duhet edhe ndihma e juaj!

Të gjithë ju që keni vullnet ta ndihmoni Qendresen mund të kontaktoni në këtë numer telefoni: +38349232245. /Indeksonline/

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors