Qamili: Kontributet tona për rininë vazhdojnë edhe në resoret ku ne udhëheqim (VIDEO)

”Kur je pjese e shumices qeveritare ndryshojne disa politika rinore ne kontributin per rinine, ne e dime shume mire se ne minitrine e Bujqesise kemi me shume se dy programe me stimuj financiar deri 20 mije euro per generatat e reja, e kemi prograim ‘Bujk i rri’, kemi ne agjensionin per punesim grante per persona deri 29 vjec dhe agjencine per perkrahje te ndermarsise ku personat qe duhet te hapin biznese te vogla dhe te mesme qe jane deri ne moshen 30 vjecare ju jepet mjete financiare”, tha Albi Qamili nga forumi rinor i Levizjes BESA.
Me tej ai tha se ne kete forme ndihmohen te rrinjte dhe jo vetem me folklorizem.

Baby Boo


Restorant Lumare