Qaili: “Personi i humbur është paraqitur në spital“

Gazetari, Adnan Qaili, që ka qëndruar për tri ditë në Bullgari, thotë se personi i humbur është një shtetas nga Lindja e Mesme, dhe që ka shpëtuar nga kjo tragjedi. Ai fillimisht është paraqitur në spitalin e Sofjes për mjekim dhe më pas nuk ka pasur më asnjë kontakt të personit në fjalë.