Puntorët e parkingun ofendojnë vozitësen dhe konfliktohen në rrugë?! (VIDEO)

Kjo është një video që na ka dërguar qytetari, i cili ka qenë dëshmitarë i rastit në ngjarjes që do të shihni në video.

Baby Boo

Shoferja ka qenë e ulur në veturë, puntorët e parkingut i janë afruar dhe sipas informatave jo zyrtare ata e kanë ngacmuar zonjën në fjalë ku e njëjta ka zbrit nga vetura dhe ka filluar zënka verbale me punonjësit e parkingut, sipas dëshmitarve zonja e ka pështyrë të njëjtin.

Ndërmarrja e Parkingut në Tetovë përballet me një sërë problemesh, një muaj më parë drejtori i së njëjtës dha dorëheqje pas akuzave që ju adresuan nga puntorët, me anë të një letre publike.