Punëtori i kazinos sulmon anëtarin e Lëvizjes “Anti Bixhoz”

Dje rreth ores 17:30 ditë e premte pran ish restorantit Potpor është sulmuar fizikisht në befasi, anëtari i kryesisë së Lëvizjes Anti Bixhoz me inicialet Z.A., me pretekst se meret me betejën për mbylljen e kazinove dhe bastoreve në RMV. Sulmi është kryer nga personi me iniciale M.M. punëtor në kazinon Admiral, thonë nga kjo lëvizje.

Baby Boo

“Ne nga Lëvizja Anti Bixhoz reagojmë ashpër për marjen e guximit të këtij personi të ndërmer këtë akt dhe e llogarisim sulm ndaj Lëvizjes Anti Bixhoz. Derisa ne si LAB kërkojmë në mënyrë institucionale sjelljen e ligjit për lojrat e fatit edhe me këtë rast kërkojmë me vendosmëri nga organet përgjegjëse që personi në fjalë të merr dënimin e merituar dhe të mos mendon ai dhe askush tjetër se mund të marin veprime të tilla ndaj anëtarëve të Lëvizjes Anti Bixhoz.”