Publikoi fotografi me armë në Facebook: Policia e arreston në Han të Elezit

Policia e Kosovës ka arre*stuar në Han të Elezit një person, pasi që kishte publikuar fotografi me ar*më në rrjetet sociale.
Policia ka bërë të ditur se dje është në Han të Elezit arr*estuar i dy*shuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti kishte publikuar një foto me ar*më në rrjetin social facebook.

Baby Boo

Nga i dy*shuari është konfiskuar një pu*shkë gjuetie me katër fishekë.
Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.