Publikohet një letër, pretendohet se Sokol Halili e ka lënë për prindërit e tij

Disa orë pas vetëvrasjes së Sokol Halilit është publikuar një letër për të cilën po raportohet se ky i fundit ia ka lënë prindit të tij. Në këtë letër gjatë, pretendohet se tashmë i ndjeri, nuk pasur probleme me bashkëshorten e tij.

Në letrën e siguruar nga T7, e cila thuhet se është e shkruar nga Halili dhe e lënë për prindërit e tij, ky ka thënë se problemet kanë nisur kur gruaja e tij ka mbetur shtatzënë.

Sipas letrës, Hamide Magashit i kishte kërkuar që të bënin një marrëveshje për fëmijën e tyre.

“Gruja jem ma kallzoj një plan pasi ka mbet shtatzëne, me patë thanë që me e bo një marrëveshje veç unë edhe ti, me patë thanë të paguaj sa t’shkon ni gjak ti dha 25 mijë euro, qit fmi qe e kam në bark me ma qu ti te shpija babës tem, dhe me rrit unë këtë fëmija me vakaf të babës tem dhe me zanë hise te shpija e babës tem. Dhe ketë punë mos me e ditë kërkush përveç unë edhe ti”, thuhet ne letër.

“…E kam pa që përnime e paska pas punën e thmis dhe pse më shtini në polici dhe pse me shtini në gjykata, unë gjat gjith kohës e kom lut mos ta lajnë fminë jetim. Jam kam qu dajt e vet per me afru punë, ja kom qu dhandrrin e vet për me afru punë, veq kan kujtu që let asht m`ja marr dikuj thmin”, është thënë në letër.

Baby Boo