Publikohen shifrat marramendëse që fitojnë sportistët për një postim në Instagram

Yjet e botës së sportit realizojnë të ardhura marramendëse jo vetëm nga talenti që shprehin në fushën e lojës, por edhe për shkak të kontratave të majme publicitare.

Me futjen e rrjeteve sociale “në lojë”, futbollistët më të mirë të botës, basketbollistët më të famshëm të NBA, por edhe sportistë të tjerë, kanë gjetur mënyra për të fituar para qoftë edhe me një postim në Instagram.

Por cilët janë më të paguarit në rrjetin social që vetëm shton ndjekësit çdo ditë? “HopperHQ.com”, një aplikacion që ndihmon kompanitë të administrojnë rrjetet sociale, ka analizuar dhe zbuluar dhjetë sportistët që fitojnë më tepër për një postim në Instagram.

Baby Boo