Publikohen shifrat kovid


Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut publikoi të dhënat për virusin korona në vend brenda 24 orëve të fundit.
Të dhënat janë si vijon:

Raste të reja: 150
Riinfektime: 27
Të vdekur në 24 orët e fundit: 1
Të vdekur të raportuar nga Termini im: 3
Të shëruar: 246
Testime: 2.290
Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 1.111. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, i ndjekur nga Kumanova, Manastiri dhe Prilepi.

Nga fillimi i pandemisë:

Të infektuar: 307.967
Të shëruar: 297.600
Të vdekur: 9.256
Testime: 1.986.783

Baby Boo