Publikohen shifrat ditore të inifektuarve me COVID-19 në Kosovë

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë bërë mbi 700 testimeve të personave të dyshuar me Covid19. Nga ky numër i madh i testeve, kanë rezultuar pozitiv 68 persona.

Baby Boo

Në 24 orët e fundit është regjistruar vetëm një rast me fatalitet.

Situata në vend vazhdon të jetë nën kontroll ngase përmasat e rritjet nuk janë të mëdha dhe numri i testimeve është shumë i madh.


Restorant Lumare