Publikohen pamje nga su*lmi brenda xhamisë në Shqipëri, gjithçka zgjati 7 minuta

Kjo është fotoja e kapur gjatë të Rudolf Nikollajt në Xhaminë Dine Hoxha në Tiranë ku pla*gosi 4 persona.
Su*lmi ka zgjatur 7 minuta. Përpara se të hynte në xhami ai kishte pl*agosur dhe pronarin e një picerie aty pranë.

Ndryshe, Prokuroria ka caktuar masën e sigurisë “Arr*est me bu*rg” për Rudolf Nikollin, i cili pla*gosi pesë persona mesditën e 19 prillit në xhaminë “Dine Hoxha”.

Baby Boo