PSP publikoi dy biseda të përgjuara të Mijallkovit, Thaçit dhe Bedredin Ibrahimit

Prokuroria Speciale lëshoi dy biseda të përgjuara lidhur me manipulimet zgjedhore të vitit 2013 në kuadër të rastit Titanik 2. Në bisedën e parë Sasho Mijallkov i thotë Menduh Thaçit se ka urgjencë për Strumicën.

S.M.: Menduh!

M.Th: Fol

S.M.: Çfarë bën?

M.Th.: Ja këtu rri me njerëz.

S.M.: Kam një urgjencë për ty.

M.Th. Po?

S.M.: Mund të votoni për ne tani për Strumicë? Të mos….

M.Th.: Në komision?

S.M.: Po, në KSHZ

M.Th.: Mundet, ja do të lajmërohem menjëherë.

S.M.: Ama duhet tani menjëherë të fillojë, për 5 minuta. Ne e shtymë pak.

M.TH.: Menjëherë, menjëherë lajmërohem për një minutë dhe të tregoj…

S.M.: Hajde!

Pastaj vijon biseda tjetër e përgjuar mes Thaçit dhe Bedredin Ibrahimit pasi ka mbaruar biseda e kreut të PDSH së me Mijallkovin.

M.Th.: Tash e keni Strumicën apo?

B.I.: Jemi duke diskutuar për atë.

M.Th.: Do të votosh për këta, për t’u prishur.

B.I.: Për dy minuta

M.Th.: Do të votosh për t’u prish, sepse jemi marrë vesh për Çairin.

Prokuroria Speciale prezantoi edhe video inçizime nga mbledhja e KSHZ në të cilin është votuar për një vendvotim në Strumicë.

Baby Boo