PSP ka ngritur akuzë të re kundër Gruevskit

Prokuroria Speciale Publike, sot në Gjykatën Themelore Shkupi 1, ka dorëzuar dy aktakuza të reja për rastin “Talir”, ku për keqpërdorim të detyrës zyrtare ngarkohet ish kryeministri, Nikolla Gruevski, I dënuar në rastin “Tank”, me dy vite burg. Përmes njoftimit zyrtare nga PSP, kanë sqaruar se e aktakuza e parë lidhet me financimin e jashtëligjshëm të subjektit juridik-partisë politike VMRO-DPMNE, dhe e dyta ka të bëjë me ndërtimin e kundërligjshëm të selisë së kësaj partie. Në të dy rastet si i akuzuar hetohet Nikolla Gruevski.

Baby Shop Charli
Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors