PSP-ja nuk përjashton mundësinë për të hetuar rastin “Alfa”


Pas deklaratës së Prokurores Speciale Katica Janeva, ku  premtoi në Komisionin për sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive, se nëse në ndonjë nga bisedat e përgjuara ka indikacione se burgjet janë të mbushura me shqiptarë të pafajshëm, Prokuroria Speciale tha se do të hap hetim të veçantë. Portali Pa Censurë kërkoi që PSP-ja  të shqyrtojë kërkesën për të hetuar lëndën e rastit “ALFA”

PSP-ja thotë se nuk përjashtohet mundësia që në të ardhmen të fillojë hetimi për lëndën e rastit “Alfa” , mirëpo potencojnë se hetimi pwr kwtw lwndw do tw varet nga rrethanat, gjithashtu edhe nga ekzistimi i bisedave telefonike.

Në emër të  familjarëve të të dënuarve të pafajshëm dhe në emër të drejtësisë kërkojmë që përkrhaja e juaj  (opinionit) të përmbush rrethanat që për këtë lëndë të fillojë hetim.

Baby Boo