Psikologu Musa Musai jep këshilla të dobishme për t’u çliruar nga stresi i krijuar në kohë pandemie!


Këshilla të dobishme për tu çliruar nga stresi i krijuar në këtë kohë pandemie:

Bënë përpjekje dhe aktivitete me bindjen se çdo gjë do mund të rregullosh,
Lutu duke besuar fuqishëm se çdo gjë do të rregullohet,
Dhe bën durim duke besuar qartë se një ditë çdo gjë do përfundoj,
Mos harrojmë se, këto tre urtësi gjithnjë do jenë paraprijësit tonë për të dal nga shqetësimet dhe anksioziteti i tepërt!