Pse u harrua Fatos Kabashi – krijuesi i muralit “Muri i kujtesës” në Bllacë?

Artisti i cili krijoi muralin “Muri i kujtesës” në Bllacë, Fatos Kabashi ishte mysafir në emisionin e pasdites “Pastel”. Ai foli për punën e tij 6-mujore në mozaik, i cili tërhoqi vëmendjen e publikut shqiptar, pasi i njëjti u vendos në Bllacë. Megjithatë, Fatosi u harrua dhe nuk u përmend për punën që e bëri. Se pse ndodhi kjo, ai mendon se ishte për shkak të pandemisë.
“Procesi i punës për 6 muaj ka shkuar shumë mirë, dhe por për këtë gjest unë nuk dua ta fajësoj askënd. Ndoshta shkaku i pandemisë”, u shpreh ai. Për më shumë ndiqeni intervistën e tij:

Baby Boo Tinex

https://www.facebook.com/watch/live/?v=289931092878609&ref=external

Restorant Lumare