Pse sipas Gjuriq Policia e Kosovës shkoi në Veri?


Marko Gjuriq, ka dalur në koferencë shumë i nervozuar me duke akozuar presidentin Thaçi, se ai qëndron prapa ngjarjeve të sotme në Ujman.

Ai ka thënë se “marrja e Liqenit” është bërë me qëllim që Hashim Thaci me përcjellësit e tij të mund të shëtitet pak te ky liqen.

“Thaci dhe terroristët e tij këtë e kanë bërë me qëllim që aid he përcjellësit e tij të kenë mundësi të shëtisin dhe të vizitojnë Gazivodën” ka thënë Gjuriq.

Baby Boo