Pse na duket shkurti kaq i shkurtër? Ka edhe arsye të …

Të gjithë e kemi menduar ndonjëherë, por i kemi thënë vetës se është thjeshtë fakti që është me të vërtetë më i shkurtër.
Shkurti po që është muaji që kalon më së shpejti, por jo vetëm pse zgjatë 28 ditë.

Baby Boo

Arsyet janë të shumta, dhe të gjitha në fakt janë psikologjike dhe emocionale. Njerëzit pavetëdije, e cilësojnë janarin si një muaj të gjatë, të errët dhe të zymtë.

Kjo ndodhë sepse dhjetori është muaji më festiv, të gjithë jemi të lumtur dhe të entuziazmuar për festat e fundvitit, dhe pasi kjo periudhë kalon, njerëzit preken prej asaj që njihet si “depresioni i pas-festave”.