Pse ky majmun në Kosovë kushton mbi 50 mijë euro, flet pronari i majmunit

Hysni Rexhaj i cili jeton me mbi 100 lloje të kafshëve nga më të ndryshmet si shumë lloje të zvarranikëve tregon për lidhjen e tij me këto kafshë. Ai shtoi se jeton shumë i lumtur me to edhe pse e kanë vështirë t’i mbaj të gjitha shkaku i kushteve sepse dojnë kujdes të madh.

Ndër tjera Hysniu posedon edhe një majmun që e mban në shtëpi dhe kujdeset për të.
Ai madje tha se çdo ditë ka oferta për ta shitur nga 25 mijë euro deri në 50 mijë po që ai se ka ndërmend ta shes sepse i do si fëmijët e tij.
“Jo nuk i shes sepse i dua si fëmijët e mi”, tha Hysniu.

Baby Boo