Pse ASH-AAA-në e pengon ndërtimi i shkollës në Reçicë?!


Koalicionin midis partisë në pushtet Alternativa dhe ASH-së që ia formoi qeverinë Zaevit, po e pengon gjithcka që ka të bëjë me investimet shqiptare , kësaj rradhe shkolla e Recicës së Vogël.Deri dje përse nuk bëhet, ndërsa tani përse kanë nisur punimet e shkollës që do tu shërbejë nxënësve shqiptarë për më shumë arsim dhe dije.

Por duket se dy partitë shqiptare të acaruara dikur dhe tash në një koalicion po e pengon cdo gjë që është shqiptare. Ata i mundon edhe kryeministri shqiptarë duke u bërë në një linjë me palën maqedonase dhe tani i pengon një institucion i shenjtë arsimorë duke akuzuar BDInë se ajo në çdo formë mundohet të keqpërdor, pushtetin dhe pozitat e tyre zyrtare për qëllime politike.

Por BDI nuk ka faj se partneri i Selës , një parti pushteti nuk ndërton shkolla dhe tani reagon për ndërtimin e saj.
BDI nuk ka faj se Zijadin Sela nuk mundi të ndërtojë një shkollë në Strugën e tij që e dënoi më pas me votë, duke qenë në pushtet dhe duke justifikuar humbjen.

Nëse nuk ndërtoni, mos pengoni.BDI i di punët e veta.Ajo do vazhdojë të ndërtojë shkolla, salla sporti, do punësojë sa më shumë shqiptarë dhe do mbrojë dinjitetin e këtyre të fundit që kanë nevojë ti drejtojë dikush në shtet dhe jo disa shtegtarë politikë që u pengon ndërtimi i një tempulli të dijes , aq më tepër ku aty do mësojnë nxënës shqiptarë në një objekt modern dhe cilësi./TetovaSot