Pse 76 vjeçari pastron çdo ditë shtatoren e Nënë Terezës, mësojeni shpjegimin interesant

Ka katër vjet që Faik Sefa 76-vjeçar, e pastron sheshin përreth dhe shtatoren e Nënë Terezës në Prishtinë. Këtë punë vullnetare ai thotë se e bën për shkak të respektit që ka për shenjtoren e shpallur nga Vatikani. E respekti për humanisten thotë se e ka për shkak të Ibrahim Rugovës.

Baby Boo