Provokonte nga arratia, arrestohet Vezir Haziraj (VIDEO)

Kishin kaluar më shumë se dy javë, që i riu Vezir Haziraj kishte ther me thikë të dashurën e tij 17-vjecare. Për këtë rast, ai ishte në arrati dhe nuk kapej nga Policia. Por, pas kësaj periudhe, Haziraj është arrestua nga Policia e Kosovës.
Haziraj kishte ther me thikë 17-vjeçaren Mujaj. Ajo është tash e sa javë në Intenzivë

Baby Boo

Pas dy javësh prej kur ka ndodhur ngjarja, Policia e Kosovës ka arritur ta arrestoj 21-vjecari, Vezir Haziraj i cili kishte therr me thikë, të dashurën e tij Majlinda Mujaj.

I dyshuari ishte arratisur menjëherë pas kryerjes së veprës penale, mirëpo po i njëjti tallej me Policinë përmes rrjeteve sociale.

Haziraj, kishte thirrur me thikë 17 vjecaren, e cila nga plagët e marra kishte përfunduar në Klinikën Intenzive, ku për 9 ditë qëndroi në gjendje kome.

Mirëpo, derisa ishte i i lirë Haziraj, Familja e të dëmtuarës ndiheshin të kërcënuar.

Sipas babait te Majlindës, i akuzuari kishte kohë që po kërcenontë vajzën e tij.

Ndërkohë që babi i të akuzuarit arsyetonte sjelljen e të birit duke thënë se ai kishte probleme që nga mosha 16 vjecare me drogën.

FRONTAL mësoi se kjo nuk ishte hera e parë që 21 vjeçari, Vezir Haziraj, po përballej me drejtësinë.

Përvec dënimit prej tre muajsh burgin për vjedhje, Haziraj kishte qenë i akuzuar për tri therrje të tjera me thikë, dhe ka 73 lendë në polici, për të cilat i dyshuari kishte zgjedhur të krenohej në rrjetet sociale.

Ai kishte postuar fotografi me armë duke pozuar mbi veturë të policisë.

I dyshuari, pasi është kapur nga policia, në bazë të vendimit të lëshuar nga prokurori i shtetit, është dërguar në mbajtje.

Me rastin e kësaj vepre janë duke u marrë hetimet rajonale në bashkëpunim të plotë me prokurorin e çështjes.

Restorant Lumare