Pro*testuesti para Ministrisë së Shëndetësisë kërkojnë dorëheqjen e Filipçes


Dafina Stojanovska, deputete nga OBRM-PDUKM në pro*testën para Ministrisë së Shëndetësisë tha se ministri Venko Filipçe nuk ka turp që të jep dorëheqje.
Me një minutë heshtje, të pranishmit i dhanë nderimet e tyre vi*ktimave nga coronavirusi.

“Dje, dyshja Zaev – Filipçe e tejkaluan veten në papërvojën e tyre, kështu që ata u ulën në Prilep me helikopter. Kjo aventurë e tyre kushton rreth 4.000 euro”, tha Stojanovska.
“Populli i Maqedonisë është në telashe dhe ata kanë një emër, Filipçe dhe Zaev”, ak*uzon deputetja.Deputetja dhe pro*testuesit kërkuan dorëheqjen e ministrit Venko Filipçe.

Baby Boo