Protestuesit gjuajnë me koktel eksplozivi- molotov drejt parlamentit!


Koktej molotov përfunduan në ndërtesën e parlamentit, por ndërtesa nuk mori flakë. Qindra protestues para godinës së parlamentit protestojnë kundër ndryshimit të emrit.

Protestuesit u panë gjithashtu duke hedhur kanaçe dhe sende të tjera të forta në drejtim të godinës së Kuvendit.

Protesta vijon…