Protestuesit e opozitës para Kryeministrisë, tubimi nis me Himnin Kombëtar


Nga sheshi “Skënderbej” dhe rrugët e tjera vijon marshimi qytetarëve të mbërritur nga rrethet dhe zonat e ndryshme të Tiranës.

Baby Boo