Protestë në Shkup: “NATO, IK NGA MAQEDONIA”


Rreth 1500 protestues të udhëhequr nga grupi i tifozëve ‘Komitat’, janë duke protestuar sonte para Kuvendit të Maqedonisë, shkruan Fakte. Ata kundërshtojnë ndryshimin e emrit të vendit dhe janë të përkrahur nga opozite dhe nga presidenti.

“Zaev tradhëtar”, “Të varet, të varet..”, si dhe transparenta me mbishkrim “NATO, ik nga Maqedonia, emri nuk është në shitje” protestuesit kërkojnë që të ndërpriten negociatat, ndërsa kërcënojnë se nuk do të lejojnë nënshkrimin dhe zbatimin e kësaj marrëveshje

Baby Boo