Protesta para Kuvendit të Maqedonisë kundër ndryshimit të emrit, mllkojnë shqiptarët

Para Kuvendit të Maqedonisë, grupi i tifozëve “Komitët” dhe pjesëmarrës të tjerë, po protestojnë kundër ndryshimit të emrit të Maqedonisë dhe marrëveshjes së arritur me Greqinë.

Pothuajse si çdoherë edhe kësaj radhe nuk kanë munguar edhe sharjet në drejtim të shqiptarëve.

Baby Boo