Pro*testa në Tetovë: 2 persona të arr*estuar dhe 4 policë të lënduar lehtë


Zëdhënësi i SPB-Tetovë, Marjan Josifovski, ka njoftuar se gjatë pr*otestës së sotme, katër policë kanë marrë lëndime të lehta, kurse nga liria janë privuar dy persona, një 52-vjeçar nga Tetova dhe një 31-vjeçar nga Kërçova.
SPB-Tetovë në koordinim me Prokurorin Publik është duke punuar në zbardhjen e rastit, pas çka kundër të involvuarve në rastin do të pasojnë parashtrime adekuate – thonë nga Policia e Tetovës.