Pr*otesta në Shkup / U do*gjën “motoçikletat” e Zaevit dhe Filipçes (VIDEO)

Në një aksion gueril të opozitës maqedonase u do*gjën “motoçikletat” e kryeministrit Zaev dhe ministrit Filipçe. Në fakt nuk ishin motoçikletat origjinale, por maketa të atyre që i përdorën në fundjavë Zoran Zaevi dhe Venko Filipçe.

Baby Boo

Në pr*otestën e VMRO-DPMNE’së para Ministrisë së Shëndetësisë u kërkua dorëheqja e ministrit Venko Filipçe për arsye, siç thonë pr*otestuesit, vd*ekjen e mbi 4200 personave dhe për mënyrën se si po përballet shteti me krizën e pandemisë.