Propozohet ndryshim i Kodit Penal – Dënim me bu*rg për vozitje mbi 70km në orë nga e lejuara

Janë duke u përgatitur ndryshime të reja të Kodit Penal. Nëse vozitni 70 kilometra në orë mbi shpejtësinë e lejuar, automatikisht do t’u shqiptohet masa – burg prej 3 vjetëve. Ky është vetëm një nga propozimet për dënime më të ashpra për shoferët. Me të njëjtën masë do të përballen edhe vozitësit që parakalojnë në linjë të plotë, vozisin në korsinë e kundërt, ngasin nën ndikimin e alkoolit, drogës ose nëse nuk i respektojnë rregullat dhe shenjat e trafikut.

Baby Boo