Pronari restorantit “MECKA” në Shkup, thirrje raciste për shqiptarët

Pas vdekjes së të riut maqedonas në Shkup, janë shtuar zërat maqedonasit të mobilizohen dhe të vrasin shqiptar në Maqedoni.

Baby Boo

Njëri prej tyre që edhe publikisht ka bërë thirje është pronari i restorantit “MECKA” në Qendër të Shkupit “MECKA” në pronësi të SPIRKO BLAZHEVSKI. Komenti është në rrjetin social FACEBOOK në fan pag-in me emrin “ KOMITI SKOPJE”.

Pronari i këtij restoranti që gjendet 1 kilometër largë nga godina e Qeverisë së Maqedonisë dhe që vizitohet edhe nga shumë funksonar shqiptar të Qeverisë, bënë thirje publike që tifozët maqedonasit të mobilizohen dhe të zhdukin dhe vrasin shqiptar.Amerika-Radio


Restorant Lumare