Prokuroria Themelore – Shkup ngrit padi pe*nale kundër Afrim Gashit

Prokuroria themelore në Shkup ka ngritur padi pe*nale kundër kreut të Alternativës Afrim Gashi.
Sipas burimeve, kjo procedurë është ngritur për arsye të fa*lsifikimit të nënshkrimeve në kohën kur u ndajt Lëvizja Besa.
Prokuroria gjithashtu deklaron se procedure është ngritur edhe për Zeqirija Ibrahimin si dhe për deputetin e kuvendit të RMV-së, Skender Rexhepi – Zejd.
Pas përç*arjes së Lëvizjes Besa në vitin 2018, Afrim Gashi u vetshpall kryetar partie duke te*ntuar ta zavendësoj Bilall Kasamin si kryetar.

Baby Boo